Blog

Studium v Torontu, to je kvalitní výuka, povinná praxe a možnost pracovat během studia

Datum: 26.5.2017 14:25          Publikoval: Magdaléna Tomíčková

Pobočky odborné školy ILAC International Language Academy of Canada se nachází v nejlepších městech Kanady, a sice v Torontu a ve Vancouveru. Toronto je největší město kanadské provincie Ontario a leží nedaleko hranic s USA. Jedná se velmi metropolitní a kosmopolitní město. Je zde hodně mladých lidí a bohatý kulturní život.

Jelikož každý student má právo při studiu pracovat 20 hodin týdně, je Toronto s velkým množstvím restaurací, kaváren, hotelů a obchodů ideálním městem pro život a studium. Minimální mzda v provincii Ontario je 11,40 CAD (200 Kč), přičemž se běžně vydělává okolo 13-15 CAD / hod. (260 Kč/hod.)

toronto_downtown_from_water

Partnerská škola ILAC je vyhledávanou školou mezi zahraničními studenty. Svým studentům nabízí program Service Excellence for Business, ukončený dle délky studia certifikátem nebo diplomem. Program je zaměřený na podnikání, zákaznický servis a manažerské zručnosti. Tento sektor navíc dokáže zaměstnávat nejvíce lidí a ILAC je tak uznávanou školou mezi kanadskými zaměstnavateli. Studenti si mohou vybrat z několika různých termínů začátku studia, a to i během letních prázdnin.

Stát se studentem na ILAC je snadné. Je potřebné mít ukončené středoškolské vzdělání a angličtinu na úrovni B1+ nebo B2. Úroveň angličtiny si škola prověřuje online testem a následně i Skype pohovorem. Celý proces i se získáním víz trvá cca 3 měsíce.

toronto_campus_building_ilac

toronto_campus_ilac

V rámci studia na ILACu studenti získají znalosti z oblastí kanadského pracovního prostředí, zákaznického servisu, plánování akcí, pohostinství, hotelnictví, obchodu, managementu lidí a personalistiky. V kanadském školském systému je kladen důraz na získání praktických zkušeností, proto je součástí studia získání praxe v oboru. Studenti pracují v malých skupinkách na různých projektech a prezentacích.

Pro naše klienty jsme schopni vyjednat stipendium až do výše 6000 CAD (106 000 CZK). Požadavky pro získání stipendia jsou úspěšně absolvovaný English online test, přeložený diplom o nejvyšším dosaženém vzdělání, životopis a motivační dopis. Není nad čím váhat, Toronto čeká!

Nejste si jistí přihláškou do programu? Chcete se nejdříve zeptat na podrobnosti a detaily o studiu, vízech či životě v Kanadě? Napište koordinátorce programu Magdaléně na m.tomickova@czech-us.cz nebo jí rovnou zavolejte na 734 445 646.