Blog

Studujte IT, Business Management nebo Social Media Marketing ve Vancouveru

Datum: 11.5.2017 13:07          Publikoval: Magdaléna Tomíčková

Pokud se vám při vyslovení slova Kanada mezi prvními vybaví Vancouver a dostáváte chuť se tam hned rozjet, ale nevíte jak, zkuste se stát studentem Canadian College. Vycestovat můžete v rámci Work and Study Programu, který vám nabízí mezinárodní vzdělání spolu s pracovní možností v Kanadě. Na víza není žádná kvóta a můžete pracovat od prvního dne vstupu do Kanady!

Vancouver se nachází na západním pobřeží Kanady v provincii Britská Kolumbie. Vancouver je jedním z nejlepších a nejčistších měst pro život a je řazeno mezi města s nejlepším vzděláním ve světě. Nedaleko se nachází Vancouver Island, kam můžete vyrazit za surfováním nebo pozorovat velryby. Na sever je skvělé horolezení ve Squamish a největší lyžařské středisko v Severní Americe Whistler.

Downtown_Vancouver

Díky studiu můžete prozkoumat toto magické město, pracovat a užívat si život v Kanadě. Na Canadian College můžete studovat 1 – 8 semestrů zajímavé programy jako IT, Project Management, Information Technologies, Business Management, Hospitality Management nebo Social Media Marketing. Studium je, v závislosti na délce, ukončeno buď certifikátem, nebo diplomem. Při studiu navíc můžete pracovat na částečný úvazek. S hledáním práce vám pomůže i Canadian College.

Canadian_College

Pokud chcete zlepšit angličtinu a znalosti v oboru, strávit nějaký čas v Kanadě, zapojit se do komunity, poznat lidi z celého světa a zažít moře zábavy, neváhejte a pojďte studovat na Canadian College ve Vancouveru.

Chcete se dozvědět více, kontaktujte koordinátorku programu Magdalénu na emailu m.tomickova@czech-us.cz